YouTube

Kickstarta dagen på rätt sätt!

Förändra dina morgnar med hälsofokuserade rutiner som främjar välbefinnandet på lång sikt.

Förändra dina morgnar med hälsofokuserade rutiner som främjar välbefinnandet på lång sikt.

Visste du att din frukost kan sakna viktiga näringsämnen?

Många vanliga frukostar saknar viktiga näringsämnen:(1, 2)

Mineraler: kalcium, järn, kalium, magnesium
Vitaminer: D och folsyra
Kostfibrer
Fytonäringsämnen från frukt och grönsaker

Skapa din personliga hälsosamma morgonrutin

Ditt välbefinnande startar med en bra frukost varje dag

En hälsosam frukost(1, 2, 3) stimulerar ämnesomsättningen, ger energi, främjar minnet och kognitiva funktioner samt upprätthåller viktkontrollen.

Köp Morning Nutrition →

Vetenskapen bakom

Vill du veta mer om fördelarna med en hälsosam frukost?

En bra dag börjar med rätt näringsämnen

Det är viktigt att starta dagen med ett näringsrikt mål. Försök att inkludera högkvalitativt protein, komplexa kolhydrater och hälsosamma fetter(4, 5).

Förbättra din morgonrutin med Nutriway™ Morning Nutrition

Innehåller:

All Plant Protein: högkvalitativt, växtbaserat protein
• Fibre Powder: 3 kostfibrer som främjar tarmhälsan
• Double X: 12 vitaminer, 10 mineraler och fytonäringsämnen
• Stödresurser för hälsosamma vanor

En hälsosam start som sträcker sig längre än din första måltid

Kom igång med en hälsosam morgonrutin nu

Få i dig alla essentiella näringsämnen och skapa hälsosamma vanor som främjar ditt välbefinnande.

1 Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337–343. [Gibney 38]
2 Bi H, Gan Y, Yang C, et al. Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013–3019
3 de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104–111. [Bi 22]
4 O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8–S26
5 Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86–92. [19]